L’hotel “La Sala” va obrir les seves portes per la nit per a passar una nit terrorífica.

Al voltant de 60 monitors i joves de la Sala es van reunir la nit del 28 d’octubre per a celebrar la primera tancada de l’any. Una tancada ambientada en la nit de Halloween.

Després de compartir un temps de joc lliure i de diàleg, els monitors i joves que van assistir a la tancada varen compartir un sopar al porxo de l’Escola. Cada un havia portat alguna cosa per compartir, i com és costum, van sopar molt i molt bé.

Acabat el sopar van gaudir d’una estona d’animació amb música: balls, danses, coreografies … Exemple del bon ambient i de les ganes de passar-s’ho bé que tenien aquesta nit els joves.

Mentre els monitors es preparaven i es disfressaven, els joves, amb paciència, van realitzar algunes activitats i jocs al pati cobert i després d’una llarga espera va començar el passatge del terror.

Els joves havien d’entrar en un hotel fantasmagòric i ple d’esperits distribuïts per cadascuna de les estances. Tot el Col·legi s’havia convertit en un gran hotel, fosc i misteriós, on, en qualsevol moment, a cada cantonada, sala o porta, podia aparèixer una ànima en pena.

Un gran inici per a la primera gran tancada de la Sala. Agrair el treball de tots els monitors. Un treball que va ser fantàstic. Es van esforçar molt per decorar tot el recorregut, per a caracteritzar el millor possible i per atendre amb afecte els joves que van participar en l’activitat. A tots ells, més que moltes gràcies.

Més fotos en la secció GALERIA- FOTOS LA SALA.

Anuncis