El Triqui va celebrar dissabte 5 de novembre a la tarda una gran festa de tardor en família, en què van participar més de 150 persones.

El dissabte va començar com de costum. Després d’una estona de joc lliure pel pati del col·legi i el moment d’explicació de l’activitat, tots els nois i noies del Triqui van ser fins al menjador. Amb les mans ben netes van estar fabricant panellets coberts de coco i ametlles que després van cuinar al forn. Van quedar boníssims.

Mentre els nens del Triqui acabaven de cuinar els panellets anaven arribant fins al col·legi els pares i mares que van col·laborar en la preparació de la castanyada organitzada pels salesians Antonio i Balta.

A les 18.30 tots els nois i noies van tenir un moment de reflexió amb els seus monitors de referència i conclòs aquest moment pares i nens es van reunir al teatre per començar un terrorífic passatge de Halloween que els monitors havien realitzat amb molt d’afecte. A poc a poc pares i nois van passar  pel passatge: crits, plors, rialles … Va ser tot un èxit en què els pares van ser els que més van gaudir.

Després d’un moment de diàleg al pati va concloure l’activitat sobre les 20.00. Agrair de nou als monitors tota la feina feta en aquesta tarda. Algun dels pares comentava: “cal felicitar als monitors perquè ho han preparat molt bé, enhorabona.”

Anuncis