El dissabte 19 de novembre el Triqui i la Sala va realitzar una sortida conjunta al Palau de Gel del Barça on van poder gaudir d’un matí de patinatge molt divertit.

Des del col·legi van sortir rumb a Barcelona a les 10.00. En arribar al Nou Camp els nois i joves patinadors van esmorzar, i mentre, diversos monitors van fer les gestions necessàries per adquirir les entrades.

Un cop dins del recinte i després de col·locar els patins va començar el moment de tocar gel de formes molt variades. Van poder gaudir, acompanyats pels monitors, de tot un matí de patinatge i diversió. Hi va haver caigudes divertides, curses, acrobàcies … i el més important, es va veure com els que més sabien ajudaven als que no tenien tanta destresa a patinar amb major seguretat.

A l’hora d’anar a dinar al Palau Reial es doncs a ploure, de manera que vam haver de menjar al vestíbul d’entrada de les pista de Gel. Conclosa el menjar ens va recollir de nou l’autobús i vam tornar a Sabadell per concloure la tarda jugant a La Sala i al pati de l’escola. Van passar un dia molt agradable i van marxar tots a casa molt contents. MÉS FOTOS A LA SECCIÓ GALERIA.