Els salesians cooperadors de Sabadell amb la col·laboració en aquesta edició del Triqui i els grups de fe de la parròquia van organitzar per a la tarda del 26 de novembre la sisena trobada Comunicar dirigit a tots els nois, joves i adults de l’obra salesiana de Sabadell.


Des de fa diversos anys, el centre local de salesians cooperadors de Sabadell, ve organitzant aquesta trobada reflexiu, festiu i de pregària per a totes aquelles persones que estiguessin interessades. La primera part de la trobada tenia sempre un to de joc i reflexió molt adequat a les edats dels nois i noies del Triqui, de manera que aquest any tant el Triqui com els Grups de Fe de la parròquia s’han inclòs en aquesta activitat que va resultar un èxit.

La tarda de dissabte, el pati de Salesians es ple de color en acollir a nens, joves i adults de molt diferents edats. Després del moment inicial de joc lliure va començar una gynkhana de valors molt interessant. Tots els participants van embarcar en un avió que els va portar a un lloc llunyà on poder pensar què era per a ells la felicitat. Després de cada prova, amb el seu monitor de referència, tenien uns minuts per dialogar i pensar sobre l’experimentat. La primera part de la tarda va concloure amb un concert-festa a càrrec del cantant Pep Parra, que va compartir amb tots els assistents cançons plenes de solidaritat al pati del col·legi.


Després de l’activitat realitzada al col·legi, els que van voler, van celebrar junts l’Eucaristia a la Parròquia. Un bon grup de joves i adults van celebrar junts aquesta festa presidida pel salesià  Ramon Cosido i preparada pels grups de fe. Conclosa l’Eucaristia, Pep Parra va realitzar un concert a la Parròquia amb molt de èxit.  I va concloure el moment amb un pica-pica compartit a les sales parroquials.

Agrair als salesians cooperadors el seu treball i esforç compartit per dur endavant aquesta trobada, que repetirem el 19 de maig. Està obert a tothom que vulgui participar: pares, mares, nens, joves… encara que no estiguin inscrits a La Sala o el Triqui. Us esperem en les properes edicions.

Més fotos a la secció GALERIA