Avui dia 3 de desembre en el Triqui hem començat tots junts i amb molta il·lusió l’activitat de Nadal!!! Després d’un temps de lleure i berenar, a dos quarts de sis s’ha començat l’activat com sempre.

Primerament, per començar s’ha fet el joc del mocador on tots els nens han participat amb una gran entrega i implicació, han corregut, s’han atrapat i s’ho han passat molt bé.

Un cop fet això, els petits i els mitjans han contestat un qüestionari sobre el Nadal i l’Advent. Aquesta prova s’ha fet d’una manera especial, es feien les preguntes als grups, i per contestar havien de fer una cursa agafant un objecte. Mentrestant, els grans han començat a preparar les nadales i els balls que faran el dia 17 de desembre a la residència d’avis.

Posteriorment, als petits i mitjans se’ls ha anunciat que el dia 17 de desembre faran un pessebre vivent, on cada grup hi representarà una escena, que han estat preparant amb les seves idees.

Així que després de decidir les escenes i preparar-les, amb representacions, balls etc …, s’han fet les bones tardes amb els grups de tutories, on s’ha fet una reflexió sobre els propòsits en temps d’Advent i Nadal.

Per descomptat, totes les famílies esteu convidades el dia 17 de desembre i a partir de dos quarts de set, a veure els nens actuar en el MAGNÍFIC PESSEBRE VIVENT del TRIQUI!!!! Recordeu que els nens hauran d’anar vestits de casa del seu personatge (que ells han apuntat al paperet que els hi hem donat d’informació sobre l’activitat).

També fer un recordatori: la setmana que ve, dissabte dia 10  no hi haurà Triqui, tot i que l’escola estarà oberta, i, si es vol, els nens es podran quedar a jugar al pati amb els monitors que vindràn encara que no hi hagi activitat.

Finalment el 17 de desembre a les 20:00 es farà l’Eucaristia familiar. Hi esteu tots convidats!!!!!

Anuncis