ACTIVITAT LA SALA

Divendres 16 de desembre el joves de la Sala van celebrar una festa prenadalenca. Va consistir en un sopar compartit a la Sala, un partit de futbol de monitors i joves, una projecció de fotos de tot el trimestre i una mica de festa amb musica.

La tarda va començar amb una estona llarga de acollida fins a les 21.00, l’hora de fer el sopar tots plegats. Desprès es va organitzar un partit de futbol en el que es van enfrontar el monitors majors amb els joves i premonitors. Un partit molt divertit amb un àrbitre totalment imparcial. Un partit en el que van participar la majoria del joves de La Sala però que van guanyar el monitors: el resultat va ser 8-4.

Conclòs el partir es va projectar a la Sala un vídeo resum de tot el trimestre amb fotos de totes les activitats fetes durant tots els caps de setmana d’aquestos mesos. Seguidament van posar una mica de musica en la sala i van fer uns balls molt divertits. Per finalitzar ens van felicitar el Nadal i un bon any nou 2012. Bon Nada.

PUBLICAREM EL VIDEO DURANT AQUESTA SETMANA!

ACTIVITAT EL TRIQUI

Dissabte 17 de desembre el nois i noies del Triqui van celebrar el Nadal amb molta il·lusió. Els nois de 1r a 4t de primària van preparar un pessebre vivent per les sales de l’Escola i el Centre Juvenil; mentre els de 5è i 6è van anar a la Residencia de las Germanetes dels Ancians Desamparats del carrer sant Joan a cantar nadales i a fer un ball per a tots els residents grans.

A les 16.00, com es costum, arribaren el nois i noies per jugar al pati de l’Escola. Després de una estona de lloc, els de 1r a 4t van fer el berenar al pati i després es van posar a prepara el pessebre vivent. En diferents grups van buscar el material necessari per fer cadascuna de les escenes del pessebre i van elaborar ells mateixos la decoració i escenificació de cascuna de les escenes a representar acompanyats per els seus monitors. A dos quarts de set van arribar el pares i mares per visitar el pessebre vivent.

Els de 5è i 6è van anar a la Residencia de gent de les Germanetes dels Ancians Desamparats . Després de fer un breu assaig del ball, van entrar al Saló on estaven els ancians esperant-los. Ens van ser rebuts entre aplaudiments. L’actuació va consistir en un concert de nadales tradicional y un ball preparat per les noies de sisè. Va ser un autèntic èxit. Conclosa l’actuación visitem el pessebre de la casa i l’Església de la Residència. Els ancians u les germanes van quedar molt contents per la nostra visita i ens van convida a tornar al pròxim any. De tonada al Col·legi van visitar el pessebre que havien organitzat la resta de nois i noies del Triqui.

Van acabar la tarda tots junts cantant en el pati unes nadales per a tots el pares i mares que havien acudit. Una festa nadalenca molt agradable.

EUCARISTIA I SOPAR

Els monitors i premonitors de l’Esplai i del Centre Juvenil es van unir a tots el membres que formen part de l’Obra Salesiana de Sabadell per a celebrar juntos l’Eucaristia pre-nadalenca i un sopar de germanor. Més de 200 persones van participar de l’Eucaristia en al parròquia i al voltatn de 130 persones en el sopar. Una bona manera de començar el Nadal amb un  veritable esperit i sentit de família.

PUBLICAREM TOTES LES FOTOS DEL TRIMESTRE DURANT AQUESTA SETMANA EN UN NOU FORMAT PER VEURE-LES MILLOR I MÉS RÀPID!

BON NADAL I BON ANY NOU!