El passat dia 14, “el Triqui” ha tornat a l’acció! Desprès d’unes vacances nadalenques, tots els nens han vingut amb moltes ganes de fer activitats. Aquest dissabte hem fet “l’Oca Social”, on hi havia diferents tribus i cultures urbanes com els hippies, els roquers, etc. Desprès del temps lliure, els nens i nenes han berenat com cada dia i, en acabar, s’ha començat l’activitat. A la Sala, projectat a la paret, hi havia el tauler de l’oca. Allà, tiraven el dau i els hi tocaven les diferents proves, repartides per tota l’escola, sobre les diferents tribus urbanes: llançament de sabata, la fabricació d’ulleres, el nostre pet

it “Club del Chiste”, i moltes més, fins i tot, una lluita de coixins. Els nens i nenes tiraven el dau amb molta il·lusió per avançar i acabar el tauler però alguns grups també els hi tocava anar a la presó.

Un cop s’ha acabat l’activitat, ha arribat el torn de les bones tardes on es feia una reflexió sobre els estereotips i sobre la imatge de les persones.

Dit això, l’equip de monitors us desitja una molt bona setmana i os esperem la setmana que ve amb moltes ganes i il·lusió.

Des de l’equip de monitors, volem recordar a tothom que el pròxim dissabte, dia 21, és el límit d’inscripció del FESTIVAL DE MÀGIA!

També volem recordar que l’ús tan de patinets i d’aparells electrònics (mòbils…) i joguines portades de casa, està vetat en l’horari d’esplai (16:30 – 19:30) per tal de poder seguir amb les dinàmiques preparades i de temps lliure amb tothom i alhora. Demanem que els pares col·laboreu en fer-ho possible. Moltes gràcies.