El divendres la Sala va fer el primer joc de rol!!

Fent de ratolins i pantalles vam haver d’anar a buscar la CPU: i aquí va ser on es va complicar tot! Primer anant a comprar un antivirus, després havent d’introduir el codi al teclat –que eren els seients del teatre!- i entre els cables que ens liaven el pas i la memòria, no hi havia ningú que toqués de peus a terra!!

 Al final vam començar a veure un vídeo que tenim penjat al nostre apartat de Saleros! d’Steve Jobs fent un discurs de graduació a la Universitat d’Standford.

Durant aquesta setmana trobareu aquest apartat actualitzat en referència a la activitat de la setmana que ve, no us ho perdeu!  Com ja sabeu no és possible anar al Làser Tack per motius econòmics; igual que passar nit a fora a la neu. Us donarem més informació el divendres que ve, igual que les inscripcions per aquesta excursió d’un dia i familiar.

Ah, i ja podeu trobar les fotos d’aquesta setmana a la Galeria!

També volem recordar que l’ús dels mòbils i aparells electrònics a la Sala (6.00-9.00h) està restringit per tal de poder estar junts durant aquestes hores i poder disfrutar-ho al màxim! Per tant, els que els hi costi deixar-lo guardat, li guardarem nosaltres fins a l’hora de sortida.

Fins divendres Saleros!

Anuncis