LA SALA

Una activitat per cada ú entre moltes per escollir! Això és el que hem fet la tarda del divendres: hem triat entre ballar en el Just Dance amb la Gemma i l’Edgar, tocar la guitarra i cantar amb el Fran i la Carlota, fer madalenes de xocolata amb l’Aleix o esport amb l’Oli! Ha estat una activitat perfecte per acostar-nos i saber quins interessos tenim uns i altres.

Als monitors ens ha agradat donar-vos a escollir, per això us ensenyem un video nou que de ben segur no haureu “jugat” mai: us imagineu una història, amb personatges reals on pots triar el final? mmm… interessant… i diferent!… per això haureu de visitar el que és el VOSTRE ESPAI “SALEROS!” (feu click aquí) on hi trobareu vídeos i moltes més coses actualitzades cada setmana!

EL TRIQUI

Com cada dissabte, ens hem posat tots a jugar una estoneta; primer hem berenat i després hem començat amb l’activitat. Ha vingut a demanar-nos ajuda un personatge molt conegut, en Sherlock Holmes, que no sabia com resoldre un assassinat. Així que els nens i nenes han fet de petits detectius i tots junts, hem ajudat al senyor Holmes a resoldre el crim d’un capatàs d’una fàbrica. No ha estat fàcil per que hi havia molts sospitosos: un obrer i una obrera, la secretària, el soci del mort i la vídua.

Desprès d’anar amunt i avall per l’escola, per aquí i per allà, hem acabat l’activitat dient entre tots que la secretària era l’assassina i fent una reflexió final sobre l’avarícia i les diferències socials entre les classes socials. I per acabar, una estoneta de temps lliure per que tothom pogués jugar i acabar amb un dia rodó.

Recordeu que la setmana que ve és el festival de la màgia: VISITEU EL VOSTRE ESPAI “ELS TRIKS!” (feu click aquí) i trobareu videos nous com cada setmana! 

Tot l’equip de monitors us desitja un bona setmana!

No us oblideu d’entregar les inscripcions de la sortida familiar a la neu (les trobareu a l’apartat “documents” – feu click aquí), que de ben segur serà una gran excurció! 

Anuncis