En motiu de la celebració de la festa de Don Bosco aquesta setmana el Triqui i la Sala ha tingut una programació especial

LA SALA

Aquest divendres amb els joves de la Sala hem pogut gaudir d’una divertida tarda de temps lliure. Els nois i noies i els monitors del centre juvenil hem compartit una estona de veritable caliu salesià. S’han obert les portes i els nois i noies han pogut estar tocant la guitarra, ballant a la Wii, jugant al pim-pom o xerrant entre ells i amb els monitors. A part ens hem ben atipat amb un dolç berenar compartit; no seria gaire saludable, però de bo n’estava un tros.

                                                                                             EL TRIQUI

Avui, dissabte, els nens i els monitors de l’esplai han assistit al 4t Festival Internacional de Màgia. Quina millor manera pot haver-hi de celebrar la festivitat del nostre patró, que d’altra banda, també ho és de la màgia.

Abans d’acabar, des de l’equip de monitors de l’esplai i centre juvenil, ens agradaria convidar-vos per demà dia 29 de gener a la jornada de portes obertes de l’escola i als tradicionals jocs per als més menuts al voltant de l’escola i l’església.

També volem informar-vos de que la missa de Sant Joan Bosco serà el dia 31 a les 7 de la tarda en comptes de demà.

Tot l’equip de monitors us desitja un bona setmana!

PS: Ja teniu penjades les fotos de la setmana passada!