Quina setmana de celebracions al Triqui i a la Sala sense parar!

EL TRIQUI

(Per veure les fotos del dissabte aneu a Fotos Triqui fent clic aquí: HI HA MÉS DE 200 FOTOS!!!!!)

El dissabte al Triqui ha sigut CARNESTOLTES, i com no, s’havia de celebrar a lo GRAN! Així que ens esperava per davant una llarga i divertida tarda! Primer de tot ens vam trobar tots els monitors disfressants de Mikis i Minis!

Després de berenar, hem començat la tarda amb una GRAN FIRA, plena de diferents JOCS on competiem per PREMIS. Hi va haver molts jocs com el llançament de pinyol, curses d’ous, lluita de coixins, … i tothom podia escollir el que volgués i passar-s’ho molt bé.

Un cop els nens han passat per les diferents proves, s’han posat a practicat pel FESTIVAL que es faria a continuació i, llavors, entre tots, s’ha fet una desfilada en grup, primer ho han fet els petits, desprès els mitjans i per acabar els grans.

Per acabar d’arrodonir la tarda, els nens i nenes del Triqui que havien preparat una actuació, l’han mostrat als seus amics i companys en un meravellós festival on ha predominat el BALL però també hi ha hagut una petita obra de TEATRE. Tothom ho ha fet molt bé i, un cop acabades les actuacions, hem passat a l’entrega de premis. Hi ha hagut un guanyador per a cada activitat i, fins i tot, hem tingut un empat en una d’elles i, com no pot ser d’altre manera, dos premis molt difícils de decidir d’entre totes les actuacions. Vam acabar amb un fort APLAUDIMENT a la feina dels monitors que estan amb nosaltres cada setmana! 

La disfressa guanyadora 

Amb molta il·lusió, os esperem la setmana que ve amb una super activitat artística. Recomanem que els nens i nenes portin una bata per no embrutar-se.

LA SALA

A la Sala vam celebrar el Carnaval CREMANT el CARNESTOLTES!! Hi ho va fer l’equip que va acabar abans tot el tauler de proves pel carrer: que si mullar la cara d’un gos, trobar una persona que ens llegís un titular del diari, o una altre que ens donés un cèntim i un caramel, que ens expliqués un acudit amb un nas de pallasso, ballar el “nossa, nossa”, i aportant les proves fotogràfiques i gravacions!!! Després de passar-nos ho molt bé per grups fent aquestes proves, vam fer una xocolatada tots junts mentres cremàvem el Carnestoltes!

RECORDATORIS PER TOTS:

La sortida familiar a la neu s’aplaça al dia 10 DE MARÇ i s’ha tornat a obrir el termini d’inscripció fins el dia 3 de març en horari de Triqui. També pots descarregar-te el tríptic AQUÍ i entregar-lo a recepció de l’Escola Gran.

MOLT BONA SETMANA A TOTS DE PART DE TOTS ELS MONITORS!

Anuncis