I una setmana més ens hem trobat amb molta il·lusió per passar-nos ho bé!

EL TRIQUI

Què hi ha de nou família! Nosaltres, aquest dissabte hem fet una gran activitat amb fang!

Desprès de que tothom es preparés col·locant-se les bates, ens hem posat diferents músiques a les sales per que els petits artistes comencessin a esculpir obres d’art amb una melodia de fons. Les figures les han fet amb una gra creativitat i llibertat. Tots hem treballat molt en les nostres figures, fins hi tot els monitors, i hem acabat l’activitat molt satisfets de les nostres obres.

Un cop han acabat de treballar, i desprès d’ajudar-nos a netejar les taules, els nens i nenes han tingut temps lliure. A l’acabar l’esplai les figures encara no estaven seques però tranquils que ja estava previst. Tots haurem d’esperar a la setmana que ve per donar vida a les nostres escultures.

Us desitgem que passeu molt bona setmana i esperem que friseu per que arribi la propera activitat del Triqui.

Aquesta setmana també recomanem que porteu una bata per no embrutar-vos! I aprofiteu els que no ho hagueu fet per apuntar-vos a la sortida a la neu!

LA SALA

A la Sala vam passar una bona estona de temps lliure acompanyats d’uns pocs monitors, però vam aprofitar per mer un MUNT DE COSES!! El que va causar més furor va ser el futbolin i el futbol, i què esportistes que sóm! I millor, perquè aquesta setmana que ve, el dia 2 de març toca LA TANCADA DE LA II GUERRA MUNDIAL!!!! Prepareu-vos per una nit molt moguda, amb activitats, peli… sustos… i molt més!

Obrirem portes a les 20.30h i tancarem a els 8 del matí: IMPRESCINDIBLE QUE PORTEU LA AUTORITZACIÓ!

Recordeu de portar MENJAR PER COMPARTIR (CROQUETES, PIZZA, TRUITA, MINI-ENTREPANS, EMBOTIT…) l’esmorzar i begudes les posem els monitors com sempre!!!!

RECORDATORIS PER TOTS:

Com ja sabeu, la sortida familiar a la neu s’aplaça al dia 10 DE MARÇ i s’ha tornat a obrir el termini d’inscripció fins el dia 3 de març en horari de Triqui. També pots descarregar-te el tríptic AQUÍ i entregar-lo a recepció de l’Escola Gran.

MOLT BONA SETMANA A TOTS DE PART DE TOTS ELS MONITORS!