i una setmana més amb un munt d’il·lusió!

El Triqui

Visca els artistes!

Com va tot? eaquesta setmana passada hem fet de pintors!
o tenia escultura, havia de pintar uns mandales gegants per decorar. Un cop han acabat amb les escultures, s’han afegit al grup dels mandales per pintar-ne de gegants i qui volia uns altres més petitons. De segur que quedaran molt macos a la Sala. Quina decoració més original!renar, s’ha començat amb l’activitat. Consistia en pintar les figures de fang que s’havien fet la setmana anterior i, qui nJA PODEU MIRAR TOTES LES FOTOGRAFIES A L’APARTAT DE LA GALERIA DEL TRIQUI! (feu clic aquí per anar a l’enllaç)

La Sala

Aquest divendres a la Sala vam fer la tercera TANCADA de l’any, que era sobre la II GUERRA MUNDIAL! Només a l’arribar ens trobem amb tots els monitors vestits de soldats, eren els generals! I per poder participar a l’activitat de nit vam haver d’ensenyar les nostres millors habilitats i ALLISTAR-NOS! Segons el càrrec que ens donàvem erem sergents, suboficials, soldats… i vam haver de buscar un equip equilibrat per poder guanyar la batalla! Després de tenir l’equip i fer-nos una base per qualsevol lloc del col·legi, vam buscar diners amagats per després poder aliar-nos amb altres països (qui s’uniria amb Alemanya o amb Estats Units? I es que aquí, vam canviar l’història!). Fetes les aliances vam competir per que guanyés el millor! Es va veure clarament com el sopar compartit ens va donar forces a tots perquè la cosa va estar molt ajustada!! 

Un cop a SALVE i esgotats, cap a la 1 de la matinada, vam anar a dormir… o més ben dit, a XERRAR i VEURE UNA PELI o JUGAR A FUTBOL, fins i tot uns atrevits jugant a POKER els van tocar les 5! Però això no és res comparat amb els atrevits que no van dormir amb tota la nit!

JA PODEU MIRAR TOTES LES FOTOGRAFIES A L’APARTAT DE LA GALERIA DE LA SALA! (FEU CLIC AQUÍ PER ANAR A L’ENLLAÇ)

L’equip de monitors us desitja una bona setmana i us esperem a tots a la sortida del proper dissabte, dia 10. Avisem que per les pujadades de temperatura és possible que ens trobem sense neu, però tindrem activitats per passar-nos-ho molt bé junts!