Amics i amigues,

Dissabte passat, 10 de març, un grup de nois, noies, pares i mares del Triqui, i joves de la Sala acompanyats pels seus monitors van viatjar fins a la Molina per a gaudir d’un dia de neu i diversió en la muntanya.

Sortim el mateix dissabte a les 8.20 del matí capa La Molina passant pel túnel del Cadí. El dia era assolellat i les previsions de neu no eren bones. Com de costum vam anar fins a la pista de trineus de La Molina on amb un canó de neu havien preparat tota un pendent de gel que ens va fer gaudir molt.

Passem el matí sota sol, sense freda i vam poder aprofitar al màxim la gran rampa de neu que havien preparat en la pista. Conclòs el primer moment de neu, vam menjar tots junts en una esplana propera al bar. Per a després gaudir de nou amb la neu. A les 16.30 va començar el viatge de retorn fins Sabadell.

Ho vam passar genial, sense accidents. Un dia molt agradable i amb moltes coses bones.  Estem molt contents d’haver compartit la diada del dissabte amb tots vosaltres! Us deixem amb una foto, i recordeu que si voleu rebre per email quan hem actualitzat les fotos cada setmana, subscriviu-vos a la barra esquerra del blog, sota dels avisos. Fins la setmana que ve!

 

Ja podeu enviar-vos els vostres comentaris sobre la sortida i podeu veure les fotos a la secció Galeries, Fotos conjuntes.

Degut a una convivencia de monitors, aquesta setmana el centre es tancara.

BONA SETMANA I US ESPEREM LA SETMANA QUE VE

Anuncis