El diumenge passat, 22 d’abril, a les 12.00 cinc joves, que formen part de l’Obra Salesiana de Sabadell, van rebre en la parròquia salesiana de Sant Oleguer el sagrament de la Confirmació durant la celebració de l’Eucaristia presidida per Mons. Salvador Cristau, Bisbe Auxiliar de la Diòcesi de Terrassa.

Mariella, Xavi, Raúl, Carlota i Fran, els cincs joves confirmats, s’havien estat preparant durant mesos, acompanyats pel seu catequista de confirmació Toni Rodríguez, per arribar a aquest moment tan important en la vida d’un cristià. Rebre el do de l’Esperit Sant és, dins de la comunitat cristiana, un moment de gran importància i un motiu de festa.

Els cinc joves desenvolupen tasques educatives en algun dels àmbits de l’obra: formen part dels grups de fe de la parròquia, varies d’ells són també animadors de grups de fe de nois i noies més joves i tres d’ells treballen com monitors a l’Esplai i Centre Juvenil El Triqui/La Sala.

L’església era plena de gent. Els confirmats, els seus padrins i madrines, i els seus familiars estaven preparats als primers bancs. A les 12.00 la celebració començà puntualment. Acompanyant al Bisbe eren en Josep Maria Maideu, director de l’Obra Salesiana i Rector de la parròquia; en Joan Codina, vicari parroquial; i en Joan Marqués, Delegat Inspectorial de Pastoral Juvenil dels Salesians de Barcelona. També estaven presents membres de la família salesiana, parroquians, monitors de l’Esplai i Centre Juvenil, professors de l’Escola, membres dels diferents grups que treballen a l’Obra Salesiana de Sabadell i un gran grup de joves, nois i noies que formen part dels grups de fe. Alguns d’aquest joves i nois es van encarregar del servei musical de la celebració. Ho van fer molt bé.

En l’homilia, el Sr. Bisbe, va animar al joves a viure amb intensitat la seva vida cristiana i a ser testimonis de Déu al nostre món. Va remarcar amb molta força l’acció de l’Esperit Sant i la seva presència continua en a vida de tot cristià. L’Eucaristia fou molt intensa, participada i festiva, i tot graciés al treball i la disponibilitat de tots els implicats en la preparació. Una vegada conclosa la celebració els confirmats van convidar a tots el presents a un pica pica al pati de l’Escola.

Des de l ‘Esplai i Centre Juvenil Salesià El Triqui/La Sala volem felicitar de tot cor a aquests cincs joves pel pas tant important que han donat en el camí de la seva vida cristiana. Una felicitació especial a tres dels nostres monitors: Raúl, monitor del Triqui, i Carlota i Fran, monitors de La Sala. FELICITATS I ENHORABONA.