El Triqui

Hola a tots i a totes, el VIIIè Aplec Pasqual celebrat el passat dissabte 21 d’Abril a la plaça doctor Robert, va ser tot un èxit. El lema d’aquest any era: “Els últims seran els primers”. Ens varem ajuntar més de 400 persones per passar-nos-ho molt bé amb totes les activitats que es van preparar per la gran festa.

La tarde va començar mitja hora abans que de costum a l’escola i des d’allà ens vam dirigir cap a l’ajuntament on ens vam trobar amb la resta dels esplais. Amb els grupets que havíem fet, ens vam ajuntar amb altres nens i nenes de “La Branca”, “Xaloc”, “Xerinola”, “Trepa”, “Teranyina” i “Xiribec” per fer les activitats.

Havíem d’ajudar a un empresari a decidir si contractàvem o no a unes persones i havíem de passar les seves probes per que ens demostressin el que sabien fer. Varem jugar a al “tren cec”, a la “guerra de galls” a les “porteries xines” i a molts més jocs mol xulos. Al final li vam donar el contracte a tots, als pallassos, als escombriaires, als infermers, als paletes i als pagesos.

La tarde a la plaça va acabar amb un fabulós berenar de croissants normals i d’aquells plens de xocolata (nyam nyam) i desprès un petit passeig fins a l’esplai per poder tornar a casa amb els pares.

Podeu veure les fotos clicant aqui. més endavant, n’hi posarem més.