Portem un parell de setmanes de festes!

…el Triqui a la Festa dels Esplais:

Quina super-Festa dels Esplais 2012 la del passat dissabte 19 de maig! Més de 300 infants i monitors ens vam retrobar a Terrassa per celebrar un any més l’obra Don Bosco d’una manera molt particular: ajudant als superherois a aconseguir el gran quadre de totes les qualitats!
Amb tota la il•lusió de tornar a veure els amics d’altres centres i conèixer-ne de més, vam esmorzar i jugar pel pati. Tot seguit ens va donar la benvinguda un presentador molt divertit que ens va invitar a visitar les seves obres d’art! L’escenari es va convertir en un museu i vam ser testimonis de com un lladre dolent robava el quadre més bonic del món i a sobre congelava a Superman! El guàrdia de seguretat ens va demanar ajuda, així que vam dedicar el matí a entrenar-nos com a científics, bombers i policies. Quin entrenament més complet! Vam haver de salvar a uns micos atrapats dalt d’un arbre, aconseguir vacunes pels malalts, practicar la punteria i la memòria… fins i tot vam haver de circular com si fóssim cotxes patrulla per un circuit amb semàfors, stops, passos de zebra… i a sobre passar tota una pista americana per arribar a temps d’apagar un edifici que s’estava cremant! Definitivament, ens vam convertir en bons científics, bombers i policies!
Després de beneir la taula en una gran rotllana i recuperar forces amb el dinar, ja estàvem preparats per ajudar a descongelar a Superman. Amb els amics que havíem fet en els grups del matí vam haver de resoldre una enigmàtica pista per trobar els trossos de poció. Quan vam ajuntar el treball de tots els grups Superman va recobrar vida i tot forcejant amb el lladre dolent, va aconseguir tornar al museu el famós quadre de totes les qualitats.
Però què era el quadre de totes les qualitats? Tot el matí intentant aconseguir-lo sabent que era el quadre més bonic del planeta però ningú l’havia vist! Intrigats, vam visitar les galeries d’una forma molt particular: el presentador ens va donar la guia on sortien les fotos de tots els quadres i -molt millor que en un museu- vam poder parlar sobre el que ens semblaven! Curiosament, totes amagaven un valor com la solidaritat, el perdó, l’esperança… i els que hi volguéssim trobar!
Finalment, el vigilant del museu va destapar el misteriós quadre de totes les qualitats: quina sorpresa! Era un mirall on sortíem tots nosaltres reflectits!
La super-Festa dels Esplais ens ha deixat molt bons records i ganes de repetir, i es va demostrar en l’emoció del moment de l’hora dels adeus i les fotos de grup! Aquests moments de compartir i passar-s’ho bé marquen l’estil de Don Bosco en tots nosaltres i ens fan créixer com a “bons cristians i honrats salesians”.

… i la Sala en una tancada dels ismes

Després d’un gran menjar compartit que els monitors van preparar ens vam dividir en dos equips: els comunistes i els capitalistes que competiem per guanyar diners jugant al “uno para ganar”. Els capitalistes que guanyaven es quedaven els diners per ells mateixos i els comunistes el compartien amb el grup. Vam acabar amb una subasta de premis amb pinces de fotografies, paper de bàter de bitllets de 100 euros, una tarjeta-lliterna…

Mireu tot l’album de fotos fent clic a la següent:

…i tots junts a la Festa de Maria Auxiliadora!!!

Quants records eh! I penseu que encara en queda molta més FESTA!

Estigueu atents per saber més sobre la sortida de final de curs!

Anuncis