L’Esplai i Centre Juvenil Salesià El Triqui/La Sala començarà amb molta il·lusió les seves activitats el proper cap de setmana a un munt d’activitats noves, excursions inoblidables, sortides…

  • El divendres 5 d’octubre a les 18.00 inicia les seves activitats La Sala destinat a adolescents i joves de secundària de 13 a 16 anys.
  • El dissabte 6 d’octubre a les 16.30 inicia les seves activitats El Triqui destinat a nois i noies de primària, de 6 a 12 anys. Paral·lelament es celebrarà la Jornada Solidària José Luis Macua.
  • ATENCIÓ AQUEST ANY TENIM UNA SECCIÓ NOVA: El dissabte 20 d’octubre a les 21.00 iniciem una nova secció al Centre Juvenil, l’Espai Jove, destinat a joves a partir de 17 anys.

Aquestes primeres activitats estan obertes per a tothom, no fa falta estar inscrit per poder venir a gaudir de la primera activitat del curs. Si algun noi, noia o jove vol venir a conèixer-nos, aquests són el dies.

Aquest estiu també ha estat intens pels monitors que han estat treballant al Casal d’Estiu i les Colònies, a més alguns han aprofitat per fer la formació per ser Monitor o Director Titulat.

Com sempre després de l’estiu ens trobareu a La Sala (entrada pel pati de l’escola) amb les INSCRIPCIONS els dies 2, 3 i 4 d’octubre en horari de sortida del cole de 17.00 a 18.00. 

Tindrem també una Reunió Informativa pels Pares i Mares que vulgueu el divendres 5 d’octubre a les 17.15 a la sala d’audiovisuals de l’Escola.

El següent enllaç és d’informació exclusiva per a les inscripcions (fitxes d’inscripció, fitxa mèdica i el que cal portar):  https://triquisala.wordpress.com/documents/

Salutacions, ens veiem,

L’Equip de monitors de El Triqui/La Sala

 

Anuncis