A punt per HALLOWEEN!

Aquesta setmana s’ha iniciat l’Espai Jove amb molt d’èxit, i el Triqui i la Sala van continuar amb el mateix ànim del primer dia! També hem tenim una NOVA PESTANYA EN EL BLOG, fes clic aquí per descobrir-la i descobrir també molts secrets que segurament no sabies del Triqui i la Sala!

El Triqui

Hey família,
Després de dos setmanes sense veuren’s, els monis hem tornat amb moltes energies i com no, els nens també!
Així que per tornar a la càrrega hem preparat una gran gimcama prehistòrica que ni el temps ens ha pogut espatllar. Els nen en grupets han anat passant per diferents estacions des del llançament de pinyol a una prova de rastreig (on els nens havien de trobar les seves sabates amb els ulls enventats) passant per proves de punteria, pintura rupestre o jugar a caçadors i lleons.
Definitivament, tots hem acabat molt i molt cansats i de ben segur que aquesta nit van dormir ben plans!

RECORDATORI EL TRIQUI
Finalment, fer un petit recordatori de cara a la setmana que ve, per una banda, l‘ampolleta d’aigua per fer una activitat, per altra banda, també recordar que la setmana que ve celebrarem la Castanyada, i per aquest motiu us esperem als pares per fer castanyes, i per donar-vos una sorpresa!
Molt bona setmana, us hi esperem a molta il·lusió.

Notícia de Marc Martínez, Monitor del Triqui

La Sala

Què feien uns nens penjats a les columnes del pati????! Potser va ser el que algú es va preguntar al passar pel pati dels Salesians a les 19h del divendres.

I és que estàvem fent una activitat de confiança i decisió! 3 equips van haver d’elegir un portaveu fort i valent que s’atravís a competir, van ser el MARC, la LOURDES i l’ORIOL. El seu equip els van lligar amb cuidado a 3 columnes del pati… tot va anar molt bé fins que van començar les pessigolles!!

Després, per arribar a la Sala d’audiovisuals i fer les Bones Tardes, els monitors ens van posar per parelles: un feia de guia de l’altre que tenia els ulls tapats. Pujar i baixar escales, donar voltes pel passadís… és molt més difícil sense veure-hi! Per sort, teniem un company al costat que ens ajudaria.

Per acabar la tarda, vam fer un partit de futbol!

Us esperem la setmana que ve amb una activitat molt esperada… LA TANCADA DE HALLOWEEN!! Els més porucs no cal que porteu el pijama, vingueu disfressats! Començarem la vetllada amb un sopar compartit com normalment fem.

Notícia de Carlota Pérez de Viñaspre, Monitora de la Sala

L’Espai Jove

Dissabte passat 20 d’octubre a les 21.45 va tenir lloc la primera reunió informativa per a tots els joves majors de 16 anys que volen participar de la nova secció de l’Esplai i Centre Juvenil Salesià El Triqui / La Sala anomenada Espai Jove.

Al voltant de 30 joves es van donar cita a la Sala per assistir a aquesta primera reunió. A través d’una presentació de power point es van presentar a grans trets les idees principals d’aquesta nova secció. Es vol un Espai Jove, obert i per als joves on ells siguin els veritables protagonistes.

Es van proposar diferents activitats com: Quinto de Nadal; casino; torneigs esportius de futbol, bàsquet; Torneig digital fifa, Dance; Amic invisible, Tancades, sopars temàtics, canestoltes; San Valentín… Moltes activitats diferents. Per començar aquest dissabte pròxim a la nit, a partir de les 21.00 tindrem sopar i festa de Halloween. Us hi esperem a tots.

Notícia de José Luis Navarro, Director 

 

La pròxima setmana… PODEU VINDRE DISFRESSATS!

Com sempre, totes les fotos de la setmana les trobareu a la Galeria del blog!