Després d’un magnífic pont de Tot Sants, tornem aquest divendres i dissabte amb més activitats! Aquesta setmana tenim un esdeveniment especial: la celebració del bicentenari de Don Bosco!

El Triqui

Hola família!!!!!!!!! Quin cap de setmana més animat ehh!!!!

Després de dos dies d’Esplai, ha arribat un tercer, que sempre ens fa especial il·lusió a tots nosaltres, i aquest dia  és el de l’activitat de  la Castanyada amb tots vosaltres!!!!!
Després que els nens arribessin, hem preparat una activitat un pèl salada, que més d’un no s’han pogut de tastar-la i és que realment han quedat uns mars de sal molt molt xulos!!!!! Un cop aquests mars ja estaven tancats en la seva ampolla, mentre els nens jugaven al pati, i passaven el temps amb els seus pares i algun moni, nosaltres ens preparàvem per la gran sorpresa de la tarda que volíem compartir amb nens i pares: EL TÚNEL DEL TERROR!!! Tot i que, per alguns ja era molt esperada aquesta sorpresa… Així doncs, hem anat col·locant-nos en el nostre lloc, i els nens conforme anaven entrant, cridaven i corrien pels passadissos del nostre CIRC ENCANTAT, on contorsionistes, pallassos, acròbates, monos etc.. anaven apareixent pel camí que seguien els pares i nens, un camí que sembla ser que alguns es van perdre jejeeejeee.

Tot s’ha de dir, quins monis més terrorífics!!!!!!

Finalment, agrair-vos la vostra col·laboració, i per fer aquesta activitat possible, on hi hem arribat a participar unes 200 persones. TOT UN ÈXIT !!!!!! Ens animeu moltíssim a continuar amb la nostra tasca.

AQUEST DISSABTE hi haurà una activitat especial a Barcelona per a tots els que us hi vau apuntar!

Text Marc Martínez, Monitor del Triqui

El Saloween

El divendres passat la Sala va celebrar el Halloween d’una forma molt pròpia: amb la tancada de Saloween!

Ens vam trobar a les 9 amb un sopar compartit, amb les taules parades i ambientació terrorífica! Després vam entrar a la festa Saloween amb música i DJ que ens posava les cançons que voliem dedicar-li a algú especial ^^. Ah i no us perdeu pas

les fotos del FotoCol que vam muntar per entrar a la festa!! Més tard, vam fer unes activitats fins que vam veure un segrestador: VA PRENDRE’NS UN MONITOR!!! Per trobar-lo vam haver de trobar unes proves: un joc d’ordinador que et feia un ensurt, música gregoriana que haví

em de cantar nosaltres per salvar un esperit, morts vivents perseguint-nos… quina pppooooorrr!!! I p

er si no n’hi havia prou, vam acabar anant a veure una pel·lícula de por al teatre i una de riure a la Sala: per tots els gustos! Al final, els més atrevits van gosar adormir-se!

Ahhh i també vam servir cocktails de por… que s’havien de pagar amb una ganyota, ho deurien tindre ben difícil aquests cambrers tant guapos que teníem! 

Us esperem divendres a tots, que AQUESTA SETMANA tornarem amb una activitat molt…. GRAN!

Text Carlota PTorné, Monitora de la Sala

L’Espai Jove

El dissabte passat vam fer la primera festa de l’Espai Jove!

Dissabte a la nit, a partir de les 21.00, es van reunir a la Sala del Centre Juvenil al voltant de 40 joves de la nova secció, l’Espai Jove, de l’Esplai i Centre Juvenil Salesià el Triqui / La Sala, per sopar junts i per gaudir d’una estona de música fins les 24.00h.
A l’inici de la nit vam fer un sopar compartit amb totes les coses que cadascú havia aportat. Després de sopar preparem la disco: apartem les taules, instal · lem el sistema de so i un Dj va estar posant música durant l’estona de música i ball. També hi va haver temps per jugar a Twister, dialogar amb els amics …

AQUEST CAP DE SETMANA NO HI HAURÀ ESPAI JOVE perquè estarem en motiu de les festes de la Moguda Juvenil Salesiana! Ens trobarem el segünent dissabte a les 21h com sempre!

Text José Luis Navarro, Director del Centre

___

Com sempre trobareu el calendari del curs a la pestanya Calendari, podeu fer clic aquí per accedir-hi. I també trobareu totes les fotos en els albums penjats a la Galeria del blog, també hi podeu accedir fent clic aquí!

A més al panell esquerre del blog hi trobareu sempre els AVISOS per la pròxima setmana i el panell de subscripció, que serveix per a que rebeu al vostre email les notícies que anem penjant un cop per setmana, amb enllaços a fotos, documents i tot el que us presentem!!