Com ja sabeu, la setmana passada va ser motiu de festa pels Salesians, doncs la relíquia de Don Bosco -que viatja per tot el món- va estar a Barcelona! El dissabte els del Triqui vam anar a Meridiàna (Barcelona) per a participar a la festa de la MJS (encara no sabeu què és això??? La Moguda Juvenil Salesiana!) i doncs, després de passar un dia fent activitats, jugant i con

eixent a nens i nenes d’altres centres Salesians, els qui van voler i acompanyats
Sabieu que… més de 700 persones van participar en aquest cap de setmana, i que més de 30 monitors del Triqui i la Sala vam estar col·laborant en la festa de la MJS i participant a la formació?????? de més monitors, van celebrar una missa especial a la parròquia. El matí següent es va oferir una formació sobre la famosa Carta de Roma que escrigué Don Bosco a tots els “joves”, que va acabar amb el Comiat de la relíquia.

Ja podeu mirar les fotos del cap de setmana a la Galeria del blog!

El Triqui

Hola a tots i totes, aquest passat dissabte vàrem tenir una activitat la mar de xula. Ens vam aixecar d’hora perquè havíem quedat amb esplais salesians de tot Catalunya i, fins i tot, d’Andorra per passar-ho molt bé. Era un dia molt especial, perquè rebíem la visita d’una persona molt i molt bona i molt i molt gran, era Don Bosco que ens feia una visita com a ell li agradava, enmig d’una festa on els nens, nenes, joves i monitors ens vàrem divertir molt amb un munt d’activitats. La tornada va ser més tranquil·la, en autocars i molt cansats.

Des de l’esplai el Triqui només ens falta dir a Don Bosco: Bon viatge i feliç 200 aniversari!!

Text de: Carlos Galera, Monitor del Triqui

La Sala

Hola a tots, saleros i saleres!

Aquest divendres va ser un divendres d’arremangar-se i posar-se a treballar de valent!
Però va ser un treball entretingut! Amb l’ajuda dels convidats del dia (el P

aco i l’Antonio), vam ser capaços de fer articles d’estampar samarretes amb el logotip de La Sala amb el mètode de la serigrafia, i també vam suar de valent creant “art” amb les càpsules Nespresso!

Una abraçada molt forta.

Text de: Fran Collado, Monitor de la Sala

L’Espai Jove

En motiu de les festivitats del bicentenari de Don Bosco, aquesta setmana no es va fer Espai Jove.

Estem molt agraïts de tota la participació i suport de pares, nens, joves, monitos… que vam rebre aquest cap de setmana de SABADELL!!!!! Gràcies!

Anuncis