Hola! Aquesta setmana es presenta ben intensa amb la sortida a l’skating, al final de la notícia veureu els avisos més importants!

Ahh.. i sabies que ets el possible guanyador d’un premi valorat en 200€?? consoles, electrodomèstics… podràs triar… sí!! Ho has entès bé, torna LA RIFA DE NADAL DEL TRIQUI-SALA!!! Us anirem informant…

Bé, i de la setmana passada, us enrrecordeu del què vam fer?

El Triqui

IMG_4078Hola familia!!!! Després d’un cap de setmana super super intens amb l’arribada del nostre fundador, Sant Joan Bosco, hem encetat una nova era: l’era grega i romana. I quina és la millor manera de començar-la???? AMB LES PRIMERES OLÍMPIADES DE LA HISTÒRIA.

Com cada setmana després d’haver berenat, s’han fet diferents equips, que han competit entre ells, per tal de proclamar-se els millors esportistes olímpics de la història. Els equips s’han enfrontat a les proves de lluita de gladiadors, carrera de quàdrigues, llançament de pinyol, i en el memory, on els nens han demostrat una gran memòria per trobar les parelles.

Posteriorment, s’ha fet una entrega de premis, on s’otorgava una original túnica grega, una medalla, i una corona de llaurer, com els antics atletes clàssics.

Finalment, el dia no el podríem haver acabat de millor forma que reunint-nos en grups de tutories ( grups reduïts de nens amb un o dos monitors) amb la intenció de fer una petita reflexió de l’activitat del dia, i amb la intenció de conèixer els nens i les seves opinions molt més a fons.

Moltíssimes gràcies a tots i totes, per la vostra confiança, ens ompliu d’energia per continuar amb aquest projecte tan il·lusionador.

Text de Marc Martínez, Monitor del Triqui

La Sala

IMG_3964Avui els nens i nenes de la Sala han gaudit d’una tarda en gran. Els monis hem preparat uns quants jocs de taula gegants! Em començat la tarda jugant al dòmino, al tàngram i al twister. Ens hem divertit molt en companyia amb tots els nens i nenes del centre. Però el que ha estat més espectacular de tot, ha sigut el joc de l’Oca! En aquest em participat tots, ens han fet passar vergonya fent proves de tot tipus. Els que han tingut més enginy i els més atrevits, han guanyat el joc!

Text de Gemma Pavón, Monitora de la Sala

L’Espai Jove

Tot l’any programat

Dissabte 17 per la nit l’Espai Jove va tenir la reunió de organització i preparació de tot el curs d’activitats. Tots plegats van decidir les activitats que volem fer cada dissabte per la nit i les sortides i excursons que farem. Aquesta setmana publicarem al Facebook totes les dades, activitats i responsables.
Fins dissabte vinent que tenim sortida a l’Skating i per la nit de 22.00 a 24.00 pel·lícula. Bona setmana!

Text de José Luis Navarro, Director del Centre

US ESPEREM A TOS AQUEST DISSABTE A LA SORTIDA DE L’SKATING!!!

Avisos per la sortida a l’skating:

Si encara vols apuntar-te, vinga entrega a recepció la inscripció AVUI!!!

DISSABTE A LES 9h a RENFE SABADELL CENTRE, BEN PUNTUALS perquè a aquesta hora baixarem al tren!!! Tornem a les 17.30.

SOBRETOT: Porteu GUANTS per a que us deixin patinar (normativa de l’Skating), esmorzar i dinar.