Dimarts 13 de novembre a les 21.30 a La Sala l’equip directiu de l’Esplai i Centre Juvenil va tenir una reunió amb en José Miguel Núñez, salesià sacerdot i responsable Regional de la Congregació Salesiana de la zona d’Europa Oest. En José Miguel estava realitzant la visita extraordinària a l’Obra salesiana de Sabadell i va voler també tenir una trobada amb l’Equip Directiu. Va ser un encontre familiar i molt agradable en el que vam compartir amb ell les nostres il·lusions, el nostre treball, les nostres dificultats…

Dissabte 17 de novembre de 9.45 a 14.00 un grup de 25 monitors i premonitors de la nostra Associació van participar al matí de formació de monitors i premonitors organitzat per la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya al Centre Juvenil Salesià Martí-Codolar de Barcelona. Un matí molt profitós que ens ajudarà a fer amb major qualitat la nostra tasca educativa de cada cap de setmana.

Dilluns 19 de novembre un grup de monitors de l’Esplai i Centre Juvenil van tenir la reunió anual amb els salesians de la Comunitat de Sabadell. Un encontre familiar de diàleg i compartir. A les 19.15 es van trobar a la Sala on van tenir una estona de comunicació, després, a les 20.15, van celebrar l’Eucaristia a la parròquia tots plegats, per concloure amb un sopar a la comunitat.

Divendres 23 de novembre el monitors de l’Esplai i Centre Juvenil amb els monitors de Grups de Fe de l’Obra Salesiana de Sabadell van tenir una formació organitzada per la Federació de Centres Juvenils don Bosco de Catalunya sobre la MJS (Moguda Juvenil Salesiana). Julio, president de la Federació, i Laura, directora de l’Esplai Arrels de Sant Boi, van ser els docents d’aquesta formació. Conèixer la MJS és conèixer les nostres arrels, el nostre estil salesià i el nostre ideari.

Con veieu els monitors segueixen treballant i formant-se. Gràcies pel vostre esforç i el vostre treball!

Anuncis