IMG_4146
Dissabte 24 de novembre un grup de 90 nois, joves i monitors de l’Esplai El Triqui, del Centre Juvenil La Sala i de l’Espai Jove van anar a Barcelona per patinar a l’Skating on van poder gaudir d’un matí de patinatge molt divertit.

A dos quarts de nou ens vam reunir a l’estació de Renfe Sabadell Centre, punt de reunió. Des de allà vam viatjar en tren fins a l’estació d’Arc de Trionf de Barcelona on, a la sortida, vam esmorzar als peus de l’arc mentre diversos monitors van fer les gestions necessàries per adquirir les entrades.

Després de caminar una estona, a dos quarts de deu, vam entrar a la pista de gel. Un cop dins del recinte i després de col·locar-nos els patins va començar el moment de tocar gel de formes molt variades. Van poder gaudir, acompanyats pels monitors, de tot un matí de patinatge i diversió. Hi va haver caigudes divertides, curses, acrobàcies … i el més important, es va veure com els que més sabien ajudaven als que no tenien tanta destresa, a patinar amb major seguretat. Fins a les dos vam estar patinant i gaudint del gel.
IMG_4213
Desprès ens vam apropar fins al parc de la Ciutadella on vam dinar i jugar fins a l’hora de tornar a Sabadell. Un matí molt agradable i de convivència que ens ha ajudat a fer més família.

Podeu veure fotos de la sortida fem clic al següent enllaç: Fotos de l’SKATING

També hem publicat fotos del cap de setmana anterior a l’Skating les jocs grans de Tauler de la Sala i les olimpíades del Triqui.

 

 

Anuncis