Hola família!

Aquesta setmana passada el Triqui i la Sala va fer dues activitats familiars en que nens, monitors, pares i mares vam passar-nos-ho molt bé!

En aquestes dates recordeu que:

  1. El divendres 14 (el vinent) a les 21h a 22h hi ha la primera Pregària Jove, hi estan invitats nens, pares, mares, monitors, i tothom que hi vulgui participar!
  2. Igual que l’any passat, venem RIFA DE NADAL, per a nosaltres és un ingrés que ens permet tirar enevant i cada butlleta representa una aportació de 2€. Les podeu aconseguir a la Sala i en el Triqui!Si tens un número que coincideix amb les tres darreres Xifres del número premiat del SORTEIG EXTRAORDINARI DE NADAL del 22 de DESEMBRE de 2012 podràs escollir un premi valorat en 200€ – Tablet – Bagul nadalenc – Wii – PSP – GPS – Patinet *
  3. El dia 22 a la nit hi ha sopar de l’Obra Salesiana de Sabadell

*  ATENCIÓ: s’han detectat alguns errors a les paperetes. – En algunes hi posa RIFA DEL “NIÑO” pel 6 de gener. Això està malament, és per la de NADAL del 22 de desembre. La seva validesa és la mateixa però el sorteig no és el “del Niño”. Disculpeu les molèsties.

El Triqui

Com cada any, els Salesians Cooperadors de Sabadell ens van preparar una activitat, el COMUNICART I (més endevant en el curs en farem una altre). Aquest cop anava ambientada amb la Crisi, i és que el que pren també és fer una reflexió sobre la situació que estem vivint. A més a més, ens ho vam passar genial, ballant, pintant, cantant i jugant. Qui es va quedar fins més tard, va poder participar a la missa familiar, al picapica de parròquia i a una dinàmica molt especial per la nit. Sense parar, perquè a on hi ha felicitat sempre s’està de festa!

Us deixem amb unes instantànies, si feu clic a sobre us redireccionarà a la galeria per veure-les totes 😀

La Sala

Va fer la primera activitat en família de l’any. Per la tarda vam fer de cuiners: paninis, pizzes… alguns ingredients van desaparèixer “màgicament”, i és que amb la pinta que teníen s’obria la gana!

Per la nit arrivàren els pares i mares amb uns postres ben deliciosos!! I després de sopar tots junts, vam jugar al furor: adults contra nens! Com sempre, va guanyar el estar compartint! Tardes com aquestes s’hauran de repetir vist el gran exit!!!!

Us deixem amb unes instantànies, si feu clic a sobre us redireccionarà a la galeria per veure-les totes 😀


Espai Jove

Degut a les activitats del Centre no es va fer. La setmana vinent tornem amb més activitats!