Hola Saleros y Saleras!!

Com vam explicar el divendres passat, aquesta setmana tenim una activitat molt diferent, molt divertida i que necessita que tots hi aportem una mica del que sabem fer millor… sí, el PRIMER LIP DUB DE LA SALA!  Què heu de tenir en compte? (si encara no ets Salero, sobretot mirar el punt 4.)

1. QUÈ ÉS UN LIPDUB? és un vídeo de presentació d’un centre (hi ha hospitals que ho han fet, escoles i universitats…) en el que només s’escolta 1 cançó i amb aquest temps la càmera passa per tots els espais mostrant què s’hi fa, la gent que hi ha… tots som protagonistes!

2. QUÈ M’HAIG DE PREPARAR? pensa una cosa que se’t doni bé: ballar? pintar? fer malabars? fer tocs? piruetes? algun truc visual i molt ràpid de màgia? fer de mim? la roda? actuar?… hi ha mil coses per triar, tu tria la que sàpigues fer bé i t’agradi. També hi ha mil formes de sortir en el vídeo, tots hi sortirem en algun moment fent això, per tant assaja i fes-nos quedar amb la boca oberta! com aniràs vestit? o pintat potser? i disfressat? potser saps construir alguna màscara o barret…? a posar en marxa el cervell!

3. LA CANÇÓ: escolta-la tantes vegades com vulguis, hi ha algunes persones que faran de guies a la càmera i seran les que s’aprendran un tros de la lletra… vols ser tu? Doncs escolta-la i escolta… VOLVEREMOS, de Txarango.

i la lletra la tens aquí.

 

Us esperem amb moltes ganes de fer un lipdub molt especial amb les idees i creativitat de tots vosaltres!!

🙂

Si ja estas inscrit a la Sala (vas portar els documents necessaris el seu dia, el que ve a continuació no t’incumbeix)

4. Encara no ets un Salero? Vols ser-ho? I vindre els divendres a provar les activitats que fem? encara no estas inscrit? Doncs per aquesta activitat és IMPRESCINDIBLE SER UN SALERO: perquè això és una activitat exclusiva per a nosaltres, per mostrar a tothom qui som! A més a més, és una activitat gravada i necessitem per a que podeu sortir (1) la vostra inscripció (2) l’autorització (dins del document d’inscripció) d’ús dels drets d’imatge.

Si ja et vas inscriure no t’has de preocupar per res més, només hi ha dos casos a tenir en compte que necessiten les corresponents autoritzacions per participar de l’activitat!:
– ESTAR INSCRIT PERÒ NO HAVER AUTORITZAT L’ÚS D’IMATGE: en aquest cas els pares poden firmar una autorització específica per aquesta activitat. Han d’especificar nom del pare/mare/tutor, DNI, nom del salero i firmar la conformitat en la participació en l’activitat del Lipdub el dia 1/2/2013 en el Triqui i la Sala i l’ús posterior del vídeo.

– INSCRIURE’T: portant el divendres el document complet d’inscripció: LA SALA Fitxa d’inscripcions 2012-2013

Aquest document és imprescindible per a fer l’activitat i per a tenir la inscripció completa també caldrà:

  • Fitxa mèdica Fitxa mèdica 2012- 2013
  • Fotocopia  de la targeta sanitària
  • Fotocopia de les vacunes
  • Una foto de carnet
  • 35 euros
  • Talla de samarreta
Anuncis