LA SALA

IMG_5574Divendres a la tarda els joves de la Sala van estar pintant i decorant amb mil formes ous de pasqua.  Una tarda en la qual les habilitats per a pintar i decorar es van fer presents. Cadascun amb el seu estil i gust. Finalment va haver grans resultats  i alguns d’ells semblaven obres d’art.

En el moment de las bones tardes es va anunciar al màxim la festa jove que es realitzarà aquest any a Sabadell.  Acollirem en el nostre Centre juvenil als joves dels Centres Juvenils de tota Catalunya. Estem tot convidats a participar.

EL TRIQUI

IMG_5629Hola de nou vaquers! Aquest dissabte ens ho hem passat la mar de bé, oi que si! Només obrir les portes, ja estaven esperant tots els monis disfressats de l’Oest i preparats per fer els grups i començar amb l’activitat. Ens em enfrontat en grups entre nosaltres a diferents jocs: el mocador, balontir, i més jocs divertidíssims. Al final, tots hem après una gran lliçó, i es que la victòria no és completa si no la comparteixes amb els que s’han esforçat tant com tu. COMPARTIR ÉS VIURE!!!

Fotos activitats El Triqui i La Sala

ESPAI JOVE

Recordeu que continuen les moments d’Espai Obert tots els dissabtes de 22.00 a 24.00 a la Sala, per joves a partir de 16 anys. Vine a provar-ho!

MONITORS i MONITORES

602666_519700101405862_1741569626_nDiumenge al matí 35 monitors i monitores acompanyats per dos salesians i una salesiana van participar de la calçotada que organitzava  l’AMPA de l’escola. Una trobada de família i germanor  molt agradable. Per a repetir altres anys. Gràcies per aquest cap de setmana.

Fotos calçotada

Anuncis