Últimes activitats abans de Pasqua

LA SALA

Divendres 15 de març, els adolescents de La Sala van tenir una activitat molt divertida: van fer un viatge al Casino en el qual poder gaudir d’una tarda de joc i diversió. Les bonestardes van estar enfocades al problema de vegades que sorgeix amb el joc i les addiccions a aquest. Una tarda educativa alhora que divertida.

ESPAI JOVE

Per la nit, a les 21.30, a la capella de l’Escola un grup de joves i adults van participar a la segona pregària jove que organitzava l’Esplai i Centre Juvenil. Un espai de pregària i silenci molt interessant i obert a tothom. El dissabte per la nit van tenir activitat normal d’Espai Jove.

MONITORS

Dissabte 16 de març pel matí tres monitors del nostre Centre Juvenil van participar de l’assemblea de la Federació de Centres Juvenils Salesians Don Bosco de Catalunya que va tenir lloc al Centre Juvenil Martí Codolar a Barcelona.

EL TRIQUI

Per la tarda el Triqui va tenir la seva activitat pel barri. Amb diferents grups i acompanyats pels seu monitors i monitores van gaudir de una tarda de proves pels voltats de l’Escola. Una activitat molt divertida per acabar les activitats abans de Pasqua os descobrir la natura, els seus animals i el respecte que hem de tenir pel medi ambient.

COLÒNIES LA SALA

Divendres 22 de març per la tarda van tenir a la sala d’audiovisuals de l’escola la Reunió Informativa de la Colònies 2013.

ALBUM DE FOTOS: Fotos

Anuncis