Benvinguts al CIRC es llegia divendres a l’entrada de la Sala…

Com tots sabeu el divendres 5 d’abril, vam celebrar el segon sopar en familia. Tot girava entorn el circ, i els nens i nenes de la sala van ser els encarregats de preparar l’ambientació i de endinsar-nos en el món del circ pintant-nos a tots les cares com a uns bons pallassos. També van ser els encarregats de preparar un bon sopar, que vam gaudir tant pares, nens com monitors.

Desprès de sopar, els monitors ens van ajudar a païr el sopar, amb una competició pares/nens. Vam comprovar que els pares estan en forma i preparats per enfrontar-se a la cursa de sacs, a arrencar cebes o a fer relleus.

    

I com no, en el nostre circ particular, no podia faltar la millor prova de totes : respon bé o t’empastifaràs!!! On tant els pares i nens voluntaris que van realitzar aquesta prova, van acabar empastifats de nata, al respondre malament a les preguntes pensades pels monitors.

Un gran espectacle el que vam viure amb el circ de La Sala!!!

Mireu l’album de fotos complet fent clic aquí

RECORDATORIS:

Aquest dissabte el TRIQUI i la SALA anem junts d’excursió a la Salut. Obriu el link de la pestanya AL DIA! per saber què cal portar i els del Triqui descarregar-vos l’autoritazió que haureu de portar el mateix dissabte. Recordeu, sobretot els de la Sala, anar ben calçats perquè els grans pujarem caminant! L’any passat va ser un èxit! Podeu portar guitarres, malabars i tot el que serveixi per passar-s’ho bé amb bona companyia!

Els de la Sala, la setmana següent participarem a la FESTA JOVE en la que coneixerem els altres Centres de la Federació de Centres Juvenils Salesians de Catalunya que hi participin, com Martí-Codolar, Sant Andreu, Terrassa, Meridiana, Badalona, Mataró…

També, durant aquest Abril, teniu temps per insciure’s a les genials convivències de la SALA per a joves d’ESO i equivalent a 1r de Batxillerat, siguin de la Sala o de fora, dels Salesians o de qualsevol altre col·legi, així que animeu a quants més amics millors! Seran uns dies de festa, convivència, excursions, banyar-nos (a la piscina, platja… a la dutxa ho donem per suposat) i moltes més coses! 😀 Si voleu informació, consulteu la pestanya “COLONIES 2013”

Anuncis