El cap de setmana passat, un altre any, ens vam reunir tots els joves de les parròquies i centres juvenils salesians de la Federació per celebrar la gran festa dels joves!

562496_344489002339635_1802500719_n

A les deu del matí ja sonava música al pati de l’escola Sant Joan Bosco de Sabadell, cada centre arribava: cares de sorpresa, d’intriga, d’il·lusió, d’alegria… cares conegudes i cares noves, que no van tardar a conèixer-se! Va ser un cap de setmana de convivència i de compartir però sobretot de festa, de passar-ho bé!

Vam arrancar amb un vídeo motivador amb frases de personatges històrics i tot seguit una gimcana que ens invitava a conèixer els seus somnis, la temàtica la qual giraria tota la festa.

Després de dinar i una estona de temps lliure on ja ens animàvem a parlar amb la gent dels altres centres, vam fer una gimcana pel barri de St. Oleguer, consistia en “atrapar un somni”, aquest cop, del grup. Recordeu la guerra de petons amb pintallavis? Era la prova de l’amor… “que tothom se senti estimat”. Quin gran somni! També vam pensar un somni d’amistat –com ens deslliguem si ens han embolicat a tot el grup amb cinta adhesiva? Cooperant!-, de família, pel món, pel futur… Al principi ens havien donat un atrapasomnis inacabat: li faltaven les plomes que vam penjar després de cada proba amb el nostre somni escrit.

A les bones nits, i amb un clima de silenci, vam acostar-nos a la foguera del mig del pati per llençar una fitxa amb el nostre somni que volíem atrapar, així, amb els somnis de tots, vam veure com s’il·luminava el pati! Però la nit continuava, i vam poder escollir: zona de ball, chill out, cinema… cada ú anava amb qui volia, i també ens van fer alguna proba per aconseguir refrescos a la barra!

Diumenge pel matí, un cop havíem recollit i esmorzat, ens vam trobar per grups d’origen per fer la reflexió del cap de setmana i escriure en un mural els nostres somnis per “tornar a somiar” un cop siguem al nostre centre. I amb fortes abraçades va acabar la Festa Jove!

Per tots els joves somiadors que vam ser-hi presents, que la nostra alegria en que hem viscut aquest cap de setmana fa créixer el somni del nostre estimat fundador, Don Bosco!

 

Notícia: Carlota Pérez
Font: http://www.federaciodonbosco.com/