Nit màgica 2013

  El dijous passat per fi vam poder gaudir de una de     les nits més esperades de tot el casal d’estiu i es         que la nit màgica sempre arriba amb forces i               aquest any no podia ser menys. Aquest cop el fil       conductor sobre l’Univers i l’espai ens ha mostrat     una de les nits més espacials i marcianes.
Al voltant de les set i mitja i les vuit de la tarda els     nens i nenes del Triqui van començar a entrar a         l’escola amb els seus pares i muntar les seves               tendes. La gran participació dels pares es va fer       notar i ràpidament el pati cobert es va veure ple de  grans i petites campanyes per la nit. Cap al tard, quan tot estava preparat, petits i monitors vam aprofitar per sopar el gran pica-pica que entre tots vam preparar amb tot tipus de menjar i begudes.


A les deu i mitja van aparèixer els encarregats de la ESNASA a demanar ajuda a tots els nens i nenes per tal de poder destruir el meteorit que posava en perill el futur de la Terra. Els enviats de totes les galàxies del Univers ens van conduir a una gran nau a dins la Sala que ens transportaria a la gran Federació Internacional on hauríem de superar diverses proves i aconseguir diferents estris per la destrucció del meteorit.


La primera prova dividida en dos, consistia en una gran pista americana per posar a prova les habilitats dels nostres valents mentre una altre part del grup buscaven com bojos en la foscor del teatre una clau anglesa per tal de passar a la següent prova. Quan vam aconseguir amb èxit el gran treball vam poder celebrar-ho ballant tots junts.

Era la hora de la segona prova… un gran torneig de bitlles! Amb una gran bola de coixins i nosaltres mateixos fent de bitlles, vam comprovar la punteria dels més petits i grans. Alguns de un en un o fins i tot de dos en dos quèiem sobre els matalassos. La darrera i última prova al mig del pati va fer enfrontar a dos gran grups en el qual en el menor temps possible havien de tocar amb una pilota a tots els components del equip contrari.

Amb totes les proves van aconseguir segons per tal de tenir el temps per destruir entre tots el gran meteorit amb el gran pal “Destructor de Meteorits”. La sorpresa es va fer esperar i al arribar el pal a les últimes mans, l’artefacte… va resultar ple de caramels!

Un cop vam ballar el últim ball de la nit, era la hora de dormir. Tots i totes ens vam dirigir a canviar-nos, ja era la matinada, la nit va passar ràpida símbol del gran espectacle i de la diversió que havíem gaudit però el dia següent seria molt llarg sinó descansàvem. Les tendes per fi van ser complertes pels seus petits ocupants que en poc més de mitja hora ja reposaven en silenci.

La cara de felicitat de tots els nens i nenes va ser gratificant per tot l’equip de monitors/es, esperem amb ganes la de l’any que ve! Gràcies!

                                                                                                                                                       Anna Vidal