Hola a tothom! Sabem que ens trobàveu a faltar. Finalment som aquí amb ganes de gresca i més de 210 infants, adolescents i joves ho han pogut comprovar aquest divendres i dissabte. Podeu veure totes les fotos dels primers dies aquí.

Os esperem a tots amb les inscripcions la setmana que ve per seguir amb la gresca!

LA DRAGONERA

Ja és Festa Major!
Aquest divendres hem iniciat el nou curs i ho hem fet celebrant un gran festa en honor de la nova Dragonera. Hem pogut gaudir del pregó anual del nostre estimat alcalde, el qual ha realitzat la inauguració.
També hem realitzat concursos populars en els quals hem gaudit d’una aferrissada competició per assolir la victòria: titius, llançaments de pinyols i forçuts. Però també hem passat moments divertits veient donar voltes els participants del Ball del Rodet i hem rigut molt amb els millors acudits del nostres comediants. El dia ha acabat amb una gran traca de focs artificials.

Xavi Collado, animador de la Dragonera

ESPAI JOVE

Més de 50 joves es van reunir aquest divendres a la nit per primera vegada en el curs. Vam iniciar la vetllada amb música, pica-pica i jocs varis per conèixer-nos. Després i per grups vam fer una gran tempesta d’idees i propostes per fer aquest curs: acampades, teatre, “kars”, “tomatina”, jocs de rol, balls, taller de perruqueria, etc. I amb unes bones nits vam acabar la primera nit de l’any amb ganes de més!

Carlota Perez, coordinadora de l’Espai Jove

EL TRIQUI

Aquest dissabte hem començat un nou curs del Triqui! El Circ Triq ha donat la benvinguda a prop de 120 infants i els ha convidat a donar la volta al món amb la seva caravana. Pallassos, mims, equilibristes i acomodadors ens han acompanyat en una tarda on hem pogut fer punteria, disfressar-nos per fer-nos fotos, fer equilibris, menjar i moltes altres coses!

Laia Benet, coordinadora del Triqui

Anuncis