La segona setmana oberts ha sigut un altre èxit! Podeu veure totes les fotos aquí.

LA DRAGONERA

Aquest passat divendres vam poder gaudir de grans jocs al pati junt amb balls d’animació. Tot i que semblava que el temps no ens anés a acompanyar, vam poder conèixer-nos millor entre tots i varem parlar del que esperàvem fer aquest any a La Dragonera. Recordem que l’horari és de 18:30 a 21.15. Fins divendres!

Lorna Alder, animador de la Dragonera

 
ESPAI JOVE

Quina festa aquest divendres a la nit! Tots els joves ens vam trobar a la Sala, primer vam estar una estona escoltant música, xerrant i després… vam fer uns jocs tots junts i una mica l‘esbojarrat!! Unes bones nits van tancar la segona gran nit de l‘espai jove.

Carlota Perez, coordinadora de l’Espai Jove

EL TRIQUI

Dissabte vam posar en marxa el curs amb activitats per seccions per conèixer-nos millor. Els petits ens vam posar les piles i ens vam declarar els pallassos oficials del Circ Triq amb les cares ben pintades i fent jocs. A mitjans vam descobrir que aquest any serem mims i vam ser des de crispetes a peixets mentre jugàvem i apreníem els noms dels companys. A grans ens varem presentar amb jocs molt divertits. També aquest dissabte s’han canviat els papers, i els propis nens en diferents grups han decidit, preparat i planificat la seva pròpia activitat !!! Les Bones Tardes van ser un èxit, ja sabem tots els grups que formen el CJS La Sala! Que ens preguntin, ja veuran!

Anna Vidal,Carlos Galera i Sergio Mengibar, animadors del Triqui