Aquesta setmana hem sortit tots del centre i ens ho em passat d’allò més bé, la propera, serà encara millor! Recordeu veure les fotos a la galeria.

LA DRAGONERA

El divendres passat vam gaudir d’una meravellosa sortida a Can Gambús amb els nois i noies de la Dragonera. Va ser fantàstic compartir tan moments de lleure com el berenar amb els joves. Ens ho vam passar molt bé. Les ganes de gresca es van juntar amb els diversos jocs que hi havia al parc, i van ser la combinació perfecte per divertir-nos! Gràcies a tots.

Gemma Pavón, coordinadora de la Dragonera

ESPAI JOVE

Aquest divendres va ser una nit sorpresa dels monis, vam agafar l’autobús fins el Parc Catalunya i, després de sopar junts a la gespa vam fer un joc de nit amb pinces d’estendre roba: les havíem de transportar d’una base a l’altre i si ens pillava algú de l’altre equip tenia 15 segons per registrar-nos sencers i trobar la pinça! Va ser molt divertit, i al baixar vam passar per la Rambla i el Centre ens va convidar a tots a un Iogurt gelat!

Carlota Perez, coordinadora de l’Espai Jove

EL TRIQUI
L’excursió a Vallparadis va ser genial! Després d’esmorzar ens vam dividir en tres equips i vam fer un munt de proves per que la nostra tribu fos la guanyadora. Després de l’enfrontament entre les “tortugues guanyadores”, els “goril·les” i els “metalmasters” vam anar als gronxadors a dinar tots plegats. Abans de marxar cap a casa, vam fer un estratego entre dos grans equips. Fins la setmana que ve.

Carlos Galera, animador del Triqui