Ja comença a refrescar una mica, però al centre juvenil, no ens quedarem tancats a fer res! jugarem igual que sempre o més i així no notarem pas el fred i ens ho seguirem passant d’allò més bé. Com sempre, les fotos, aquí.

LA DRAGONERA

Aquest últim divendres a la dragonera varem jugar al cluedo. Vam fer de detectius per a esbrinar qui havia estat l’assassí d’un mafiós molt important. Gracies a la nostra perícia i astúcia com a detectius, al final vam trobar el culpable i vam resoldre aquest trepidant enigma.

Marc Valencia, animador de la Dragonera

ESPAI JOVE

Aquesta setmana hem fet espai obert i sabeu què? ens hem començat a organitzar els dies de joves en acció, que seran aquells dies que els joves preparem la mega activitat! La setmana que ve arrenca la 1a proposta: partit de futbol!

Carlota Perez, coordinadora de l’Espai Jove

EL TRIQUI

Els pallassos vam començar la tarda jugant a pilota. Mes tard ens vam dividir en grups i vam fer una gimcana amb diferents activitats de corda: la serp, el limbo, el riu, el rellotge… Desprès vam fer les bones tardes, vam tractar el tema del no ser creguts i ajudar-nos tots junts com un equip!
Aquest dissabte els grans hem realitzat una activitat on competíem nois contra noies. En aquesta activitat de grup, on l’organització i la velocitat era clau, les noies han passat per sobre dels nois.
Anna Vidal, Maria Olivencia i Sergio Mengibar, animador del Triqui

Anuncis