Aquesta setmana ens ho hem passat d’allò més bé a la Sala. Buscant fotografies impossibles a la Dragonera, fent una activitat que els propis joves havien preparat a l’Espai Jove i resolvent misteris al Triqui. Una setmana genial! Podeu veure moltes fotos aquí.

Recordeu que DISSABTE 23 anem tots d’excursió a MONTSERRAT. Estigueu preparats al col·legi a les 9:15 hores i amb energies que segur que en ho passem super bé.

LA DRAGONERA

Aquesta setmana a La Dragonera hi ha hagut fotògrafs professionals! Els monitors hem proposat moltes coses i algunes han estat ben difícils de fotografiar, però ho hem aconseguit! Finalment ens ho hem passat genial i hem fet fotos professionals i ben originals. Ens veiem a Montserrat nois!

Marta Benet, animadora de la Dragonera

ESPAI JOVE

Aquest divendres hem fet un torneig de futbol, tres equips que no han parat de córrer fins que el blau ha guanyat el torneig. La setmana que ve el divendres tanquem ja que el dissabte anem tots a Montserrat!

Carlota Perez, coordinadora de l’Espai Jove

EL TRIQUI

Al Triqui, aquest dissabte hem fet una coseta molt especial. Per commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants ens hem unit a la campanya “Vuela por tus Derechos” amb altres centres salesians d’Espanya. Primer vam agafar un paper i hi vam escriure un desig per a tots els nens d’arreu del món. Un cop fet això, vam fer un avió amb el paper i cadascú el va tirar des de la terrassa per a que volessin. Va ser molt xulo i han quedat unes fotos molt maques tot i la pluja.

Desprès de fer volar els nostres desitjos, el circ va arribar a Grenlàndia . Allà ens vam trobar amb un gran problema: un lleó s’havia escapat del circ! Els responsables ens van demanar ajuda per trobar el culpable. Així doncs, vam buscar per tota l’escola els diferents sospitosos. Per tal que cada personatge digués la seva versió, havíem de passar unes proves com: punteria, explicar acudits…Finalment vam realitzar un judici, en el qual vam esbrinar qui era el culpable: el Cuidador, que no volia que sacrifiquessin l’animal. Recordeu que la setmana vinent tenim excursió a Montserrat!

Carolina Domingo, animadora del Triqui