Ja s’apropen les festes, però nosaltres seguim molt engrescats. Fem activitats pel carrer, continuem amb el nostre circ Triq pel món i moltes coses més. Podreu veure les fotos aquí.

LA DRAGONERA

Aquest divendres vam poder gaudir d’una divertida tarda d’orientació per Sabadell. Vam haver de trobar la localització d’unes fotos que ens van donar i vam haver d’anar a llocs resolent jeroglífics. Un cop als llocs vam divertir-nos tot realitzant un seguit de proves d’allò més divertides. Vam demostrar orientació i intel·ligència a parts iguals, i vam poder fer front al fred amb amics i monitors!

Fran Collado, animador de la Dragonera

Per aquest divendres dia 20, per celebrar el Nadal a la Dragonera anem de SOPAR! Ens posarem ben guapos per tots vosaltres. L’horari d’aquest divendres 20 serà de 20.30 a 24.30. QUÈ HAIG DE PORTAR?? Imprescindible portar SOPAR PER COMPARTIR i moltes ganes de passar-ho bé!!! Ens esperen moltes sorpreses! Bona setmana a tots i totes!

ESPAI JOVE

Aquest divendres hem anat a buscar tresors! Es diuen catchés i se‘n troben per tot el món. Amb tres equips en vam arribar a trobar 2, estaven ben amagats! Si voleu repetir l‘activitat trobareu tota la informació fent-vos usuaris dewww.geocatching.com. Fins divendres, que serà el últim: no vingueu sopats!


Carlota Perez, coordinadora de l’Espai Jove

EL TRIQUI

Hola a tothom! Aquest cap de setmana passat amb el Triqui vam arribar a Brasil!! Un país amb molt de ritme i molta música. Així doncs, els nostres nens i nenes de l’esplai van crear els seus propis instruments per omplir d’alegria brasilera aquestes festes de Nadal. Els pallassos van fer maraques amb arròs i molts colors; els mims van crear unes panderetes amb picarols d’allò més boniques; i els domadors unes guitarres xulíssimes! Una tarda tranquil·la fent manualitats, bon resultat! Us esperem dissabte que ve per anar a cantar nadales, no hi falteu! Bona setmana.

Anna Rovira, animadora del Triqui

Anuncis