Celebrant el dia de Don Bosco, al centre juvenil es va muntar una de grossa. Tothom va gaudir d’allò més amb les diferents activitats i tot això és gràcies a que fa un munt d’anys, el nostre patró va fer lo impossible per crear el primer oratori, un lloc creat amb i per als nens i joves. Totes les fotos d’aquest gran dia les trobareu aquí.

DRAGONERA + ESPAI JOVE

Divendres vam celebrar Don Bosco a la Dragonera i l’Espai Jove amb un sopar compartit on hi havia pizzes, truites, i d’altres menjars boníssims! Just desprès, ens varem dividir en grups per fabricar els nostres propis estris de malabars. Podíem escollir entre pals xinesos, volees i malabars. Abans de marxar es va fer un petit espectacle de foc amb carretilles i malabars en flames.

Pol Muñoz, animador de l’Espai Jove

TRIQUI

A l’esplai es va fer una mega festa, amb un munt de proves com el monocicle, funambulisme i moltes més, fins i tot, inflables. Una grans festa on tots vam gaudir (perquè el monis també hi participaven) que ens va deixar sense forces. Unes bones tardes a dintre la Sala on quasi no hi cabíem entre nens, nenes, pares, mares i monitors. Això demostra la gran família que som tots. Per sort, els monitors ens cuiden molt bé i ens van servir un bon got de xocolata calenta amb melindros o pastes o llaminadures que ens van tornar les forces. A més a més, al Triqui van venir a fer un reportatge els nostres amics de Catalunya Religió, aquí podreu llegir i veure el resultat.

Carlos Galera, animador del Triqui

Recordeu que el dia 15 de Febrer tenim l’excursió a la neu, qui no s’hagi apuntat ja, que s’afanyi i agafi d’aquí el tríptic de la neu i que el porti al centre.

Com hem estat alguns dies sense ensenyar-vos les fotos, aquí us deixem una llista per poder accedir-hi als diferents dies:

20 i 21 de Decembre

10 i 11 de Gener

17 i 18 de Gener

24 i 25 de Gener