El passat dissabte 15 de Febrer, tot el Centre Juvenil Salesià La Sala juntament amb un bon grup de pares i mares, vam viatjar fins la Molina per a gaudir d’un dia de neu i diversió.

Més de 150 persones, en tres autocars, varem fer camí cap a la muntanya des de les vuit del matí. Abans d’arribar a la pista de trineus ens quedava passar pel túnel del Cadí (era molt llarg!) i fer una paradeta per esmorzar i que tothom, fins i tot els dormilegues, ens poséssim en marxa per la neu. El dia era assolellat i vam poder gaudir de la neu i dels trineus. Entre pujades, riures i baixades el matí se’ns va fer curt.

Seguidament vam menjar tots plegats en uns terrenys davant la mateixa pista i, en acabar, alguns van tenir temps de tornar a lliscar per la neu. Cap a les 16:30, varem pujar als autocars per tornar cap a Sabadell havent passat un dia meravellós amb bon ambient i millor companyia com la gran família que som. Gracies a tots per haver volgut compartir amb nosaltres aquest dia.

Si algú te fotos d’aquest dia, que les porti a La Sala per afegir-les a la galeria del centre! Aquí podeu veure les que ja hi són.

Aleix Gras i Jose Luis Navarro, animador i responsable salesià del CJS La Sala

Anuncis