El pasado martes 11 de febrero nos visitó el Obispo Auxiliar de la Diócesis de Terrassa, Mons. Salvador Cristau. Un encuentro con monitores del Centro Juvenil y de Grupos de Fe en el que pudieron compartir un rato de diálogo y una cena compartida. Gracias por la visita.

Jose Luis Navarro, responsable salesià del CJS La Sala

1925572_10202226530962435_1137567368_o

TRIQUI 

Benvolguts i benvolgudes!!!!!!!! En motiu de les pròximes setmanes d’Esplai, volem comunicar-vos una sèrie d’informacions:

– El dissabte dia 8 de març hi haurà la primera tancada del Triqui de la història, i per tant, ens quedarem a dormir a l’escola. Això vol dir que no hi haurà activitat a les 16:30h de la tarda. L’acollida serà a les 20h de la tarda. Cal portar sopar per compartir, sac de dormir, i roba de recanvi. L’hora de recollida dels nens i nenes serà el diumenge a les 8:00h del matí. L’autorització per a la participació de l’activitat es pot entregar el mateix dia de l’activitat.

– El dissabte dia 15 de març hi haurà una activitat molt especial. Anirem a Terrassa a veure l’obra de teatre la Bella i la Bèstia als Salesians de Terrassa (c/ Maria Auxiliadora). És per això, que quedarem tots a les 16h a Estació Centre (Renfe), i tornarem vora les 20:30h de la tarda a l’Estació Centre. El preu de l’excursió és de 3,5€. El dia màxim per entregar aquesta autorització és el dia 8 de març. NO S’ACCEPTARAN AUTORITZACIONS EL MATEIX DIA DE LA SORTIDA.

Trobareu les autorizacions al següent arxiu clicant aquí.