Un cap de setmana molt mogut per a tots, i especialment cansat pels del Triqui. Podeu veure les fotos del cap de setmana prement aquí. A més de les activitats de La Sala, alguns monitors varen participar de la magnífica calçotada organitzades a les Salesianes.

LA DRAGONERA

Avui a la dragonera hem fet una manualitat. Ha estat un atrapasomnis! Ens ho hem passat molt be i hem utilitzat l’enginy per a evitar els malsons que ens venen algunes nits. Desprès hem jugat a altres jocs amb una estona de temps lliure.

Marc Valencia, animador de la Dragonera

 ESPAI JOVE

Bones! Aquest divendres l’espai jove ha fet una Master Class de fer polseres de gomes de nivell avançat pels més atrevits.

El proper divendres farem una tancada amb un altre espai jove de Barcelona. Quedem a les 9h per sopar, després farem un partit de futbol opcional i espai obert. Porteu per sac i esterilla si és que voleu dormir.

Carlota Perez, coordinadora de l’Espai Jove

EL TRIQUI

Aquest dissabte hem tingut Tancada al Triqui, i hem viatjat a la desconeguda Armènia. Després d’un bon sopar, vam haver de superar un munt de proves divertides i curioses que ens van apropar a la cultura mil·lenària d’aquest país caucàsic. Un cop vam acabar, va ser l’hora d’anar a dormir, i com estàvem tan cansats i ens ho havíem passat tan bé, vam caure rendits en un no res. Va ser una gran nit! Pel matí ens va costar llevar-nos però amb el fantàstic esmorzar que vam tenir, el son se’ns va treure del damunt.

RECORDEU que el proper dissabte dia 15 de Març anem a veure “La Bella y la Bestia” a Terrassa. Els horaris canviaran per poder veure-la sencera. Ens veiem a les 15:30 a l’estació de Renfe Sabadell Centre i ens tornem a trobar al mateix lloc a les 20:30.

Sergi Antoni Gutiérrez, animador del Triqui