Dos dies a l’esplai amb un munt d’activitats diferents. Podreu veure unes poques fotos del dia 14 aquí i si voleu les del divendres següent, cliqueu aquí.

Recordeu que demà dissabte 29 de Març, el CJS La Sala marxa a patinar sobre gel tot el dia. Un dia super intens on ens reunirem tots els grups. A les 9:00h us esperem a l’estació de Renfe Sabadell Centre. Porteu mitjons gruixuts i guants per patinar i roba de recanvi per desprès, a més de l’esmorzar i el dinar. Ens ho passarem d’allò més bé.

 

ESPAI JOVE

Fa dues setmanes l’espai jove va celebrar la 1ra trobada de Joves, l’espai salesià de Meridiana va unir-se a una nit de festa, esport, ball i molta diversió! Va ser un gran èxit que tornarem a repetir!

Carlota Perez, coordinadora de l’Espai Jove

 

EL TRIQUI

El passat dissabte dia 15 de març, hem pogut anar al Teatre dels Salesians de Terrassa a veure l’obra de Teatre de “ La Bella i la Bèstia” organitzada per Ja Som algú. Ens ha agradat a tots i totes, i hem après que la vertadera bellesa es troba en l’interior de les persones. Des d’aquí felicitar a la direcció del musical, i a totes les actrius i actors per la seva gran actuació. ENS HEU FET DISFRUTAR!

Marc Martinez, animador del Triqui

El dissabte 22 els pallassos de primer i segon vam gaudir d’una fantàstica tarda rodejats per la saviesa dels avis i àvies que viuen a la residència “ALLEGRA”, vam compartir històries, dibuixos i contes de la mà dels nens i nenes i dels avis i àvies. Esperem repetir ben aviat i tornar a gaudir d’una companyia tan grata.

Per la seva banda, els mims de mitjans vam anar a un altre centre de dia per explicar al la gent gran el que fèiem al nostre centre i també regala’ls-hi dibuixos i figures de paper fetes per nosaltres. Al tornar al centre, vam tenir una estoneta per jugar entre nosaltres i pensar en com es tracta a la gent gran.

Tere Furriols, Carlos Galera, animadors del Triqui

 

Anuncis