Totes les fotos d’un dia on ens ho hem passat d’allò més bé les trobareu aquí.

El dia començava a Sabadell agafant el ferrocarril i desprès un autobús que ens portava directament al Tibidabo. Desprès d’esperar per les polseres que ens permetrien entrar, el gran grup de La Sala va envair el parc d’atraccions separant-nos en petits grup i reunint-nos en moltes de les atraccions amb altres companys. A l’hora de dinar, ens vam reunir quasi tots per parlar de quines atraccions eren les més xules i a on podríem anar desprès.

Un cop dinats, ens vam tornar a separar i muntar en d’altres atraccions per aprofitar al màxim el temps que ens quedava. Encara que feia molt de sol, no se’ns va anar el somriure de la cara en tot el dia. Quan s’apropava l’hora de marxar, varem pujar a l’última atracció i ens vam dirigir cap a la parada per esperar l’autobús que ens duria cap al ferrocarril i cap a casa. Un dia ple d’emocions que ens va deixar molt cansats però amb ganes de repetir a tots.

Encara que tot té un final, també té un principi i esperem que, com nosaltres, passeu l’estiu contant els dies que queden per començar de nou amb l’esplai el proper curs.

Carlos Galera, coordinador de comunicació social del CJS La Sala