El passat dia 31 d’Octubre, tot l’esplai es va reunir en una mateixa festa; i es que amb la tardor arriba la Castanyada, el dia de Tots Sants i Hallooween.

Des dels més petits fins als més grans vam gaudir d’una vetllada afable, divertida i molt “terrorífica”. Vam obrir les portes a les 20:30 i mentre les famílies anaven entrant, els monitors gaudíem de les múltiples disfresses que tant pares com nens portaven per l’ocasió.

També portaven amb ells deliciosos sopars per compartir amb la resta que van anar deixant en les taules col·locades prèviament al pati cobert i com no..! No podia faltar, amb l’ajuda del Baltasar es començaven a fer, les primeres castanyes que deixaven la seva oloreta per tot el pati.

Quin fart de pizzes, truites, croquetes… feia goig veure a tanta gent unida celebrant un gran sopar! Els nens corrent de taula en taula, els monitors servint les begudes, els pares xerrant entre ells i amb els monis… una verdadera família!

Sobre les 11h de la nit… s’obrien les portes del Túnel del Terror! Amb l’inestimable muntatge i ajut de l’Espai Jove. El recorregut ben fàcil… el Manicomi La Sala estava esperant l’entrada dels seus visitants per mostrar el bell edifici històric… qui sap si encara queda algun boig corrent pels seus passadissos o resta amagat a la biblioteca…

El gran Túnel va durar la major part de la nit, amb un considerable èxit va poder tancar les portes amb un bon regust de boca.

Les famílies van anar marxant i deixaven pas a la nit pels més joves, els de La Dragonera gaudirien de una fantàstica nit de terror al col·legi.

Va ser una gran nit, cansada però en definitiva agradable. L’Equip de Monitors us vol donar les gràcies a tots per la vostra participació i per fer de l’esplai una família tan gran i tan ben unida!!

Fins al pròxim any…buh!

Anna Vidal, animadora del Triqui

 

En pocs dies, podreu veure les fotos i videos que hem fet al centre durant el que portem de curs en una nova plataforma.

Anuncis