Hola a tots i totes.

El Centre Juvenil Salesià LA SALA ha tornat a obrir les seves portes aquesta setmana. Tant divendres com dissabte els monitors que en formem part hem donat la benvinguda a un munt de nens, nenes i joves que venien a passar-ho super bé. I clar que ho han fet, com cada any. Tot i que, la veritat, no se sap qui tenia més ganes que comencessin les activitats, si els nens, nenes i joves o l’equip de monitors.

En definitiva: un inici de curs amb noves cares, amb retrobaments i amb un munt de gresca que encara no us arribeu ni a imaginar.

TRIQUI: la setmana vinent farem esports i us esperem a tots amb roba d’esport per córrer, saltar, i fer un munt d’exercici!

 

Aquest any, per agilitzar la matrícula al centre s’han modificat algunes cosetes a les inscripcions. Aquí les tenim per que les pugueu portar el dia vinent omplertes.

Si us inscriviu per que arribeu NOUS o us heu fet grans i feu un CANVI de SECCIÓ, agafeu aquest arxiu i completeu-lo:

Pels que son REPETIDORS i ja porteu algun curs amb nosaltres i us heu adonat que no podeu passar els divendres o dissabtes a la tarda sense venir amb nosaltres, preneu aquests que només us demanaran algunes dades i el permís per reutilitzar les de l’any passat:

I per a TOTS els de NOVA INSCRIPCIÓ o aquells de RENOVACIÓ que els hi calgui, aquí està la fitxa mèdica:

Anuncis