IMG_20160227_165747LA DRAGONERA

La visita a l’Skating de Barcelona va permetre als nens i nenes de la Dragonera mostrar les seves habilitats al gel amb ànims, caigudes i somriures. També va quedar temps per visitar el Parc de la Ciutadella i muntar a les barques del llac.

EL TRIQUI

El dissabte vam realitzar la súper tancada al Triqui!! L’activitat va començar a les vuit quan van arribar els nens i nenes plens de menjar per sopar. Després que els pares s’acomiadessin, i un cop presentada l’activitat vam sopar. Un sopar molt bo, amb pizza, entrepans, truita, etc. A les nou i mitjà vam començar l’activitat, que consistia en una gimcana on es treballaven les diferents cultures l’acceptació d’aquestes per tal de treballar els problemes d’exclusió social, racisme i solidaritat que regnen en el nostre món i la societat actual. Aquesta gimcana tenia cinc proves, una prova per continent, per exemple, a Europa vam fer l’activitat d’Eurovisió i en Àfrica, vam fer manualitats. Un cop acabada l’activitat vam fer les bones nits i els petits van anar a dormir, mentre que el grup de mitjans i grans van tindre l’opció de veure una pel·lícula.
Diumenge ens vam aixecar ben aviat, per preparar les maletes i recollir totes les coses i, tot seguit, van vindre els pares per recollir als nens i nenes.DSC01293

Anuncis