DSC01407Hem tingut un mes super mogut al Triqui. Per començar, una tarda de jocs olímpics un munt d’enfrontaments a diferents esports com futbol, balontir,… I una tarda per aprendre a guanyar i també a perdre (i a empatar).

La segona setmana va venir amb una activitat per seccions. Els petits, van jugar amb la natura al parc de Cal Garcia i van aprendre a respectar-la. Els mitjans es van relaxar jugant a cartes, al futbolí, … la sala va ser seva. Els que no van estar gaire relaxats van ser els grans que van haver de desactivar una bomba.DSC01496

A la festa dels esplais ens ho vam passar d’allò més bé tot i la calor que feia. Barrejant-nos amb altres esplais d’escoles Salesianes de tot Catalunya vàrem fer diferents activitats repartides pel pati de l’escola dels Salesians de Badalona. Desprès del dinar, els monitors ens tenien preparades unes quantes activitats per a què els quasi 400 nens que hi vam anar en gaudíssim. Podeu veure fotos del dia al twetter de la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya (@FedeDBCat).

La setmana passada vam suportar la pluja que va caure com a valents, fent roses del dia de Sant Jordi. I després vam anar a veure un gran espectacle de màgia que es feia al teatre de l’escola.

Encara queda un dia en aquest mes d’Abril i segur que serà molt guai.