El millor que pots fer per conèixer-nos és vindre’ns a veure!

  • Tens entre 6 i 12 anys (primària)? Aleshores vine al Triqui, els dissabtes de 16:30h a 19:30h.
  • Tens entre 12 i 16 anys (secundària)? Aleshores vine a la Dragonera, els divendres de 18:30h a 21:30h.
  • Tens entre 16 (4t d’ESO) i 20 anys? Aleshores vine a l’Espai Jove, els divendres de 22h a 24h.

Pots visitar la pestanya de contacte per saber a on som. El setembre i l’octubre són els mesos d’inscripció, aleshores informa’t dels horaris específics per inscriure’s i d’inici d’activitats.

El projecte educatiu

La Sala és un centre de lleure educatiu salesià, podeu llegir més a la pestanya Qui som?. Els seus monitors i coordinadors, tots, són voluntaris i segueixen un itinerari de formació continua per oferir un lleure de qualitat. cropped-sam_09941.jpg

Activitats

Si primer t’agradaria saber quin tipus d’activitats fem, aquí trobaràs uns exemples, això sí, sempre estem oberts a les noves idees i propostes que tingueu!

cowboyEn el Triqui sovint fem gimcanes tant dins del col·legi com pel barri, amb grups haureu d’anar passant per diferents proves  i al final hi sol haver un premi per qui ho fa millor! Cluedos, jocs d’endevinalles o d’esport, cuina, manualitats… També fem guerres d’aigua a l’estiu i anem d’excursió a la neu a l’hivern, aquesta activitat és amb família.

A la Dragonera hi trobaras activitats per més grans sopars al cole, activitats al carrer, jocs i esports, representacions… El curs passat els saleros van fet el primer LIPDUB de la Sala, tothom va pensar què era el que sabia fer millor i en una tarda aquest va ser el super resultat:

Festa Jove 12L’Espai Jove és un es un espai de trobada, de diversió, de reflexió, de convivència, de compartir, on es fa música, esports, activitats de nit, sortides… és un espai a la mida dels joves, que s’anirà creant a poc a poc amb el treball i la il·lusió dels joves que vulguin participar i proposar. Hem fet activitats com l’excursió en bici a la platja, el Wii Dance, hem fet alguna nit de peli i malabars, geocatching, furors…

Per internet

Si vols estar al dia de totes les activitats que hem fet i farem, les fotografies i tota la informació que necessites saber pots subscriure’t al blog i així rebre-ho un cop per setmana: estaràs a la última! Si no estàs subscrit pots accedir a aquesta informació a la pestanya Pàgina d’Inici on hi ha les notícies.

També pots fer-te amic en el Facebook (https://www.facebook.com/triquisala), però atenció, no és el canal oficial! El canal oficial és aquest blog.